Verzending & Retour

Alle bestellingen die worden geplaatst op StayHigh.nl worden verzonden via DHL. Bestellingen die voor 15:00 worden geplaatst zullen dezelfde werkdag worden verwerkt en verzonden.

Normaliter wordt het pakket dan de volgende werkdag bezorgd (binnen Nederland). Echter kan het voorkomen dat het pakket later wordt bezorgt omdat DHL vertraging heeft of doordat wij wegens omstandigheden het pakket niet tijdig kunnen verzenden.


Indien mogelijk zullen wij contact opnemen met de klant als de bestelling niet op de beloofde datum wordt verzonden.

Retourneren
Als je je bestelling wilt ruilen of (deels) retourneren, staan we altijd klaar om je te helpen! Je kunt onze producten binnen wettelijk binnen 14 dagen ruilen of retourneren.

In ruil voor het geretourneerde product krijg je een ander product of je geld terug. Er kunnen kosten voor de retour in rekening worden gebracht.

Let op, dit zijn de uitzonderingen op ons retourbeleid:
  • Indien aanwezig moeten alle originele kaartjes nog aan het item zitten en het item moet in/met de originele verpakking worden geretourneerd.
  • Producten zoals bijvoorbeeld supplementen kunnen niet geretourneerd worden indien de verzegeling is verbroken
  • Items mogen geen zichtbare gebruikssporen vertonen.
  • Sommige producten zijn uitgesloten om te worden geretourneerd om hygiënische redenen (denk bijvoorbeeld aan vloei, bongs, pijpjes,  etc.).
  • Mocht je niet zeker weten of een item wel of niet geretourneerd kan worden neem dan contact met ons op.
Aanvullende informatie:
  • Doorgaans wordt een retourbestelling binnen enkele dagen verwerkt waarbij ook het aankoop bedrag wordt teruggeboekt. Echter hebben wij wettelijk de tijd om dit proces binnen 14 dagen te verwerken.
  • Indien een bestelling in zijn geheel wordt retourneert zullen wij ook de vergoeding van de verzending terugboeken. Echter als een bestelling deels wordt geretourneerd dan zijn de verzendkosten van de bestelling voor rekening van de klant.
  • Indien een bestelling aantoonbaar niet is aangekomen bij de klant dan zullen wij of DHL het bedrag van de gehele bestelling inclusief de verzendkosten vergoeden.

Hoe kan ik mijn bestelling (deels) retourneren:

Retouradres
StayHigh.nl
Oldenkotseweg 7
7157BV Rekken
Nederland

Contact
Indien u vragen heeft omtrent ons verzend/retourbeleid. Dan kunt u ons bereiken per e-mail info@stayhigh.nl of per WhatsApp 0031 645304515 (niet telefonisch bereikbaar).